Συναγερμός σήμανε στη Λαμία, όταν ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση από δυο αδέσποτα σκυλιά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας, που είχε βγει να απολαύσει την κυριακάτική του βόλτα στην πόλη, δέχτηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά, στην περιοχή του δημοτικού πάρκινγκ στην Αλύτρωτων Πατρίδων.

Τελικά όπως κατήγγειλε το θύμα, η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή που αν στη θέση του ήταν ηλικιωμένος ή παιδάκι, θα είχε γίνει πολύ μεγαλύτερο κακό από ένα δάγκωμα και σκίσιμο παντελονιού.

«Μου επιτέθηκαν και τα δύο χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς να τα δώσω καθόλου σημασία. Και ήταν και σε απόσταση», αναφέρει ο άνδρας στο LamiaReport.

2

«Ειλικρινά, δεν είμαι υπερβολικός και γενικά δεν τα φοβάμαι τα σκυλιά και επειδή λίγο πολύ ξέρω πως να αντιδράσω και ήμουν ψύχραιμος, γι’ αυτό και δεν έγινε κάτι ακόμα πιο σοβαρό. Και ο λόγος που το καταγγέλλω, είναι ότι πραγματικά ανησύχησα, γιατί αν ήταν ηλικιωμένος ή παιδί θα είχε γίνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά», είπε στη συνέχεια.

Στο συγκεκριμένο σημείο και στο παρελθόν είχε υπάρξει πρόβλημα με αδέσποτα και ο Δήμος Λαμιέων είχε μαζέψει τρία, ενώ παρέμειναν στο χώρο άλλα δύο που δεν είχαν εκδηλώσει ποτέ επιθετικές διαθέσεις σε πεζούς.

Ο άνθρωπος κατήγγειλε ήδη το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Στασινός διαβεβαίωσε ότι θα φύγουν άμεσα από το σημείο για το Κυνοκομείο.