Η πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα (13/12) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός απουσιάζει, λόγω ασθένειας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το πρωινό», νοσεί με βαριά συμπτώματα κοροναϊού και αντιμετωπίζει ισχυρά αναπνευστικά προβλήματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, λόγω υποκείμενων νοσημάτων η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί αρκετά γι’ αυτό οι θεράποντες ιατροί του χορήγησαν εξειδικευμένη αντιική συνταγή.

Ανησυχία

«Από το περιβάλλον του εκφράζεται η ανησυχία για το αν θα μπορέσει ο ηθοποιός να αποφύγει τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο», τονίζεται σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Χθες, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, η Μαίρη Κατσανδρή αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν καταγγελθεί για συναδέλφους της ηθοποιούς και σχολίασε την επικαιρότητα.

«Οξύθυμος»

Για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη η ίδια ανέφερε: «Η δικαιοσύνη θα δείξει αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναικών σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι έχει έναν οξύθυμο χαρακτήρα αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς. Άλλο το να φλερτάρεις και άλλο το να βιάζεις».

Η Μαίρη Κατσανδρή ήταν αυτόπτης μάρτυρας και στο περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2015 στην παράσταση «Φον Δημητράκης». Η ίδια σημείωσε σχετικά: «Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο».