Επίσκεψη στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα πραγματοποίησε την Τετάρτη 14/12 ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην 114 Π.Μ., ο κ. Μπουρολιάς συμμετείχε σε πτήση σχηματισμού αεροσκαφών Rafale F3R, σε αποστολή αέρος–εδάφους, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 332 Μοίρας «Γεράκι».

Την Πέμπτη βρέθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος συμμετείχε σε Θαλάσσιο Άλμα Στατικού Ιμάντα από ελικόπτερο Chinook CH-47D, μαζί με τους διοικητές και προσωπικό της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο της Συντήρησης Ικανότητας Αλεξιπτωτιστή.


Στη συνέχεια, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών του Στρατοπέδου, καθώς και για την πορεία της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων εξειδικευμένων κλιμακίων συντήρησης εξοπλισμού των Ειδικών Δυνάμεων - Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων.