Για μία ακόμη χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς διοργάνωσε μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία κατά της φτώχειας, στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το σπουδαίο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς στήριξαν αγαπημένοι καλλιτέχνες. O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, έδωσε το παρών στη συναυλία και παρέδωσε χρηματικές επιταγές, μία προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ενόψει των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, δόθηκε μία επιταγή για τα συσσίτια των πτωχών συμπολιτών μας, όπως επίσης και 4 επιταγές για την μισθοδοσία Δεκεμβρίου ισάριθμων ιεροδιακόνων, με τις οποίες η προσφορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη φτάνει τα τελευταία χρόνια πάνω από τις 300.000 ευρώ.
5763000-copy
8888

Ο Βασίλης Βασιλειάδης, πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δήλωσε: «Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης για την ανακούφιση των φτωχών προσφέρει κάθε μήνα στο Δήμο Πειραιά χαρτοκιβώτια με τρόφιμα που τα τελευταία χρόνια όπως γνωρίζει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ολυμπιακός και δήμαρχος Πειραιά, ανέρχεται στο ποσό άνω των 500.000 ευρώ».

Αύριο, συντονιζόμαστε και στηρίζουμε τον «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 fm. Από τις εννέα το πρωί οι ενημερωτικές και οι ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA καθώς και τα δελτία ειδήσεων του σταθμού θα συνδέονται απευθείας με το ραδιοθάλαμο της Πειραϊκής Εκκλησίας.