Παρέμβαση έκανε ο Ρουβίκωνας στην Ηλιούπολη, στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης, η οποία βίωσε μια αληθινή κόλαση σε υπόθεση μαστροπείας.

Υπενθυμίζεται ότι βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση ήταν ένας αστυνομικός.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πήγαν στην Ηλιούπολη στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης, έβαψαν τους τοίχους με σπρέι και μπογιές και έγραψαν συνθήματα. Ο πατέρας της 19χροποίος είχε καθίσει κι αυτός στο εδώλιο για το κύκλωμα μαστροπείας, αλλά αθωώθηκε.

Ο Ρουβίκωνας κατηγορεί τον πατέρα για την έκδοση και το συστηματικό βιασμό του θύματος και εκφράζει την αλληλεγγύη του στο πλάι της. Ο Ρουβίκωνας μίλησε για την παρέμβαση του σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook, όπου τόνιζε:

Αφήστε ήσυχη την κοπέλα να ζήσει με ηρεμία, μακριά από αποβράσματα σαν τον πατέρα της και τους υποστηρικτές συγγενείς του που του προσφέρουν άσυλο, γιατί δεν είναι μόνη της πια και θα μπλέξετε. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.

Ο Ρουβίκωνας δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του και βίντεο από την παρέμβαση στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης στην Ηλούπολη.


Τι είχε γίνει στο δικαστήριο

Η υπόθεση εκδικάστηκε προ ημερών 23/12 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ο πατέρας της 19χρονης από την Ηλιούπολη κατηγορήθηκε για βιασμό, αλλά κρίθηκε αθώος για την κατηγορία αυτή με ψήφους 6-1, ενώ καταδικάστηκε μόνο για το πλημμέλημα της παράνομης οπλοκατοχής.

Ο αστυνομικός που ήταν το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, κρίθηκε ένοχος για σωματεμπορία με ψήφους 4-3 για την υπόθεση της 19χρονης. Ο αστυνομικός πάντως, αθωώθηκε για το αδίκημα του βιασμού κατ´ εξακολούθηση της 19χρονης ενώ αθωώθηκε και τα αδικήματα που αφορούν παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και οπλοφορία-οπλοχρησία.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, έγιναν επεισόδια στην αίθουσα του δικαστηρίου.