Ραγδαίες και σοκαριστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού του 15χρονου από συμμαθητές του στο Ίλιον.

Δύο ακόμα ανήλικοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού του 15χρονου αναμένεται σήμερα, στις 9 το πρωί, να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι δύο ανήλικοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες ως μέλη συμμορίας που πραγματοποίησε βιασμό κατ' εξακολούθηση και για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ακόμα μελών

Την ίδια ώρα, οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό άλλων δύο ανήλικων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Αναμένονται έξι ακόμα εντάλματα σύλληψης, δύο για 15χρονα αγόρια και άλλα τέσσερα για κοπέλες 15 και 16 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η συμμορία ανηλίκων που εμπλέκεται στον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον απαρτίζεται από μέλη ηλικίας 15 έως 16 ετών. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν ναρκωτικά, μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και ζυγαριές ακριβείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βιασμός του 15χρονου σημειώθηκε στο σπίτι της γιαγιάς ενός από τα άτομα της συμμορίας. Παράλληλα, η συμμορία, σύμφωνα με καταγγελίες του 15χρονου, διακινούσε βίντεο στο σχολείο.

Προσωρινά κρατούμενοι τρεις κατηγορούμενοι

Υπενθυμίζεται ότι τρεις από τους τέσσερις κατηγορουμένους έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το 15ο έτος της ηλικίας του.

Το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση βιασμού του 15χρονου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας από τους δύο που δεν είχαν εντοπιστεί από τις Αρχές εμφανίστηκε στο τμήμα, αλλά δεν συνελήφθη, καθώς είχε λήξει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο δεύτερος έχει γίνει «καπνός» και υπάρχουν φόβοι ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αποτελεί πρόσωπο «κλειδί» για την υπόθεση, καθώς φέρεται να είναι εκείνος που είχε την ιδέα για όσα φρικτά έζησε το θύμα.

Το θύμα έχει αναφέρει ότι αυτός ήταν που έστελνε τα βίντεο σε κινητά άλλων μαθητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος 15χρονος δεν ήταν στο ίδιο σχολείο με το θύμα, αλλά πήγαιναν στο ίδιο φροντιστήριο.