Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 15χρονου από συμμαθητές του στο Ίλιον με τις Αρχές να κάνουν λόγο για μια πολύ σοβαρή επίθεση.
Οι έρευνες πλέον επεκτείνονται τόσο, όσον αφορά στα πρόσωπα που εμπλέκονται, όσο και στα πραγματικά κίνητρα της πράξης της σεξουαλικής κακοποίησης του μαθητή, που δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση.

Τη φρίκη ζούσε ένας 15χρονος στα χέρια των 8 ανηλίκων συμμαθητών του, όπου τον βίαζαν εδώ και έναν μήνα σε σπίτι στο Ίλιον.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, οι δύο από τους 6 συλληφθέντες αναμένεται να περάσουν σήμερα το κατώφλι του ανακριτή. Οι άλλοι 4 πέρασαν τις προηγούμενες μέρες από τον ανακριτή και οι 3 εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ο τέταρτος επειδή δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Έχει εμφανιστεί επιπλέον ο 7ος της συμμορίας, ενώ το αυτόφωρο έχει παρέλθει, και αναζητείται ο 8ος ο οποίος εκτιμάται ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία. Σύμφωνα με τον 15χρονο, ο τελευταίος που αναζητείται φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της ιστορίας.

Οι ανήλικοι σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, ήθελαν να τραβήξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο με τις φρικιαστικές πράξεις που έκαναν σε ένα 15χρονο παιδί.

Ο 15χρονος βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ο ανήλικος γνωριζόταν με τη συμμορία ενώ με κάποιους εξ αυτών ήταν συμμαθητές στο σχολείο, και με κάποιους από τους ανήλικους ήταν και συμμαθητές στο φροντιστήριο.

Το σχολείο βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σπίτι που εκτυλίσσονταν οι σκηνές φρίκης σε βάρος του 15χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος δεν φέρεται να συμμετείχε σε αντίστοιχες πράξεις σε άλλο άτομο, ενώ έπεφτε συστηματικά θύμα bullying.

Επιπλέον, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι των παιδιών της συμμορίας, βρήκαν μεταξύ άλλων ναρκωτικά και ζυγαριές ακριβείας και 8 κινητά.