O 17χρονος από την Αλβανία που αναζητείται από την Αστυνομία για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του 17χρονου που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού στο Ίλιον φέρεται να έχει εμφανιστεί στις Αρχές και να έχει δηλώσει πως ο πελάτης του βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στην Αστυνομία μέχρι την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται πως ο 17χρονος μαζί με επτά ανηλίκους κατηγορούνται ότι βίαζαν συστηματικά ένα παιδί 15 ετών σε ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, σήμερα, Τετάρτη, απολογήθηκε ακόμα ένας 15χρονος που εμπλέκεται στη φρικιαστική υπόθεση. Ο ανήλικος είχε φύγει εκτός Ελλάδας και, μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση, επέστρεψε.

Μάλιστα, μετά την απολογία του στον ανακριτή αποφασίστηκε η προφυλάκισή του. Πρόκειται για την έκτη προφυλάκιση για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως τα τέσσερα κορίτσια που το θύμα έχει κατονομάσει πως φέρεται να βρίσκονταν μπροστά στον βιασμό του θα καταθέσουν στην Αστυνομία μετά την Πρωτοχρονιά.