Με βάση όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, η νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς και η στιγμή που θα μπει ο νέος χρόνος, θα βρει πολύ κόσμο σε μαγαζιά και δρόμους, στους οποίους πιθανολογείται ότι θα δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα που θα θυμίζει τα... πολύ παλιά χρόνια. 

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ήδη εδώ και μέρες οι πληρότητες στον κλάδο της εστίασης αγγίζουν το 100%, με τους καταστηματάρχες και τους σεφ να ετοιμάζουν πυρετωδώς τα εορταστικά μενού.

«Είμαστε γεμάτοι, δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλες κρατήσεις. Ο κόσμος έχει πολλή όρεξη να γιορτάσει χωρίς περιορισμούς μετά την πανδημία» δηλώνει υπεύθυνη εστιατορίου.

Τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα και οι παραδοσιακές γεύσεις κλέβουν την παράσταση στο εορταστικό τραπέζι, με τους επιχειρηματίες να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, προκειμένου να κάνουν πιο ελκυστικό το μενού τόσο στη γεύση, όσο και στην… τσέπη.

Το εορταστικό τραπέζι στην… πόρτα μας


Όσοι δεν έχουν προλάβει να μαγειρέψουν λόγω εργασίας ή όσοι θέλουν να περάσουν πιο ξεκούραστες γιορτές η παραδοσιακή γαλοπούλα έρχεται και στο σπίτι.

Όσα περιλαμβάνει το ρεβεγιόν – ντελίβερι:

-Πράσινη σαλάτα

– Πλατώ τυριών – αλλαντικών

-Ρολάκια μελιτζάνας με γραβιέρα και μπέικον

-Γαλοπούλα γεμιστή ή φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο

-Χοιρινό με μήλα στη γάστρα

-Αρνάκι ψητό με δενδρολίβανο

Κόστος πακέτου για 10 άτομα: 450 ευρώ.

Πολλές είναι ήδη οι κρατήσεις και οι παραγγελίες μέχρι και τα Φώτα.