Σφαίρα από πιστόλι το οποίο φέρεται να χρησιμοποίησε 29χρονος κατά την αλλαγή του νέου χρόνου σφηνώθηκε σε ταβάνι παιδικού δωματίου, αφού τρύπησε τζάμι σπιτιού στο Κορωπί. 

Η σύλληψη έγινε τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, ύστερα από καταγγελία για τους πυροβολισμούς. Το όπλο, που κατείχε νόμιμα ο 29χρονος, αλλά και η σφαίρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Για το περιστατικό μίλησε στον ΑΝΤ1 η ένοικος του σπιτιού που δέχθηκε τη σφαίρα, λέγοντας ότι από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, καθώς η σφαίρα τρύπησε το τζάμι και το ταβάνι του παιδικού δωματίου.

«Γύρω στις 00:15 ακούμε έναν θόρυβο που δεν έμοιαζε με τα υπόλοιπα βεγγαλικά που ακούγαμε πριν, έμοιαζε ότι ήταν όπλο. Εκκωφαντικό θόρυβο. Βγήκαμε για λίγο φοβισμένοι στο μπαλκόνι με κλειστά τα φώτα δεν βρήκαμε κάτι και θεωρήσαμε ότι έσκασε κάτι στην ταράτσα. Το πρωί με το φως της ημέρας βρήκαμε στο δωμάτιο του παιδιού σοφάδες και γυαλιά και κοιτάξαμε ότι στον τοίχο υπήρχαν τρύπες και αφού ανοίξαμε τις κουρτίνες είδαμε στο διπλό τζαμί μια τρύπα μεγάλη 5 εκατοστών και κατευθείαν καταλάβαμε ότι είναι από όπλο. Όλα τα ρούχα τρυπημένα. Λίγο πιο πριν ήμουν στο δωμάτιο και το έφτιαχνα το δωμάτιο και φιλοξενούσα την αδερφή μου. Τυχαίο γεγονός που δεν ήταν τα παιδιά μου εκεί και ήταν με τον μπαμπά τους», ήταν τα λόγια της.