Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
CAROLINE
Ελλάδα

«Ξέσπασε» ο πατέρας της Καρολάιν: «Η Λυδία δεν θα έχει σχέση με τους γονείς του δολοφόνου»

«Είμαι θυμωμένος, δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους», ανέφερε

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς.

Ειδικότερα, ο πατέρας της άτυχης 20χρονης ανέφερε εξοργισμένος πως δεν θέλει η εγγονή του να έχει καμία σχέση με τους γονείς του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Παράλληλα επανέλαβε ότι ο πιλότος ήταν μπλεγμένος με διακίνηση ναρκωτικών, αποδίδοντας τη δολοφονία της κόρης του σε αυτό. Ακόμη, σημείωσε πως ο Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή τόσο στον ίδιο όσο και στους γονείς του, στην οποία παραδέχεται ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και πως την Καρολάιν τη σκότωσε συμμορία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, έχει παραδώσει την επιστολή αυτή στην Αστυνομία και τόνισε πως οι Αρχές είναι πλήρως ενήμερες για τις πράξεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Δεν θέλω καμία σχέση με τους γονείς του δολοφόνου»

Ο κ. Κράουτς, πικραμένος, ανέφερε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τους γονείς του 34χρονου: «Νιώθω πολύ θυμωμένος που οι γονείς του πατέρα της (Λυδίας) θέλουν την επιμέλεια της εγγονής μου. Πώς μπορούν να μεγαλώσουν την κόρη της γυναίκας που δολοφόνησε ο γιος τους; Αυτό είναι τρελό».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα, τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένος, δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους». «Ο πατέρας δεν λέει τίποτα, απλώς κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα, αλλά η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία», κατέληξε.