Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε επί μήνες μια 23χρονη κοπέλα από την Αλβανία, καθώς σύμφωνα με καταγγελία της, ένας 33χρονος συμπατριώτης της που της έταξε εργασία, την κλείδωσε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και την εξέδιδε παρά τη θέλησή της.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο 33χρονος, που εξέδιδε την νεαρή κοπέλα μέσα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο 33χρονος φέρεται να προσέγγισε την 23χρονη κοπέλα υποστηρίζοντας ότι είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος, ενώ της πρόσφερε εργασία λέγοντας της ότι θα μπορούσε να δουλέψει στο μαγαζί του πουλώντας λουλούδια. Η κοπέλα στην αρχή δίστασε αλλά τον Μάιο δέχτηκε να εργαστεί μαζί του.

Τότε ο άνδρας την οδήγησε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, λέγοντάς της ότι θα την φιλοξενούσε για ένα διάστημα. Ωστόσο, την κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμα και με τη χρήση σωματικής βίας την εξανάγκασε να εκδίδεται.

Ο 33χρονος έκλεινε μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού τουλάχιστον τέσσερα ραντεβού την ημέρα για την 23χρονη. Σύμφωνα με την αστυνομία, η τιμή κάθε ραντεβού ανερχόταν στα 150 ευρώ, από τα οποία τα 50 έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού και τα υπόλοιπα 100 τα κρατούσε ο 33χρονος.

Από την έρευνα προέκυψε ότι εξέδιδε την κοπέλα από τον Μάιο, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες υποθέσεις.