Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δύο εισαγγελείς για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Αλέξη Κούγια που έκανε λόγο για μία «κατανυκτική διαδικασία, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε ερωτήσεις από δύο εισαγγελικούς λειτουργούς και ερωτήσεις επί της ουσίας».

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι καθ’ όλη την διάρκεια που ήταν ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών η Ρούλα Πισπιρίγκου έκλαιγε και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διαδικασία που έγινε μέσα στο εισαγγελικό γραφείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Live News.

Επιπλέον, ο συνήγορος της κατηγορούμενης μητέρας, Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι θα θεωρήσει νίκη την περίπτωση που θα υπάρξει διχογνωμία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα ως προς την προφυλάκιση της κατηγορούμενης για την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας στην κατηγορουμένη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η ανακρίτρια ρώτησε εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πρόβλημα υγείας, εάν είχε πάει σε ψυχολόγο, εάν είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και ποια είναι η σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Ρωτώντας για τα προβλήματα υγείας, η ανακρίτρια γνωρίζει πως στη δικογραφία υπάρχουν στοιχεία από τα νοσοκομεία της Πάτρας πως οι παρουσίες της Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν συχνές, συνήθως με επίκληση διαφόρων προβλημάτων υγείας, ειδικά κατά τις κρίσιμες περιόδους των θανάτων των παιδιών της.