Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, στο οποίο έχασε τη ζωή του 60χρονος, παρουσίασε το MEGA. 

Στο ρεπορτάζ του αναφέρεται: «Ώρα 6 και 32 πρώτα λεπτά. Οι εικόνες κόβουν την ανάσα… Στο βίντεο-ντοκουμέντο του MEGA καταγράφεται το σοβαρότατο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο ενός 60χρονου ανθρώπου.

Ο οδηγός του μαύρου ΙΧ κατεβαίνει τη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσκρούει στα κάγκελα της λεωφόρου.

Αυτόπτες μάρτυρες τρέχουν στο σημείο και καλούν αμέσως την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, δυνάμεις της Πυροσβεστικής τον ανασύρουν χωρίς τις αισθήσεις του από τη θέση του συνοδηγού. Διασώστες του ΕΚΑΒ τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο.

Αμέσως ο 60χρονος άνδρας μεταφέρεται στο Τζάνειο, όπου και διαπιστώνεται ο θάνατός του.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας, ενώ αναμένεται και η νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου οδηγού.



"Καρμανιόλα" η Συγγρού


Ακριβώς στο ίδιο σημείο και μόλις λίγα 24ωρα πριν η κάμερα του MEGA κατέγραψε ένα ακόμη σοκαριστικό τροχαίο με έναν τραυματία.

Ο οδηγός της μηχανής κατεβαίνει τη λεωφόρο Συγγρού, αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και συγκρούεται με νταλίκα που προπορευόταν.

Ο οδηγός της μηχανής πέφτει κάτω και τραυματίζεται. Αμέσως πολίτες καλούν το ΕΚΑΒ.

Διασώστες απεγκλωβίζουν τον άνδρα από την μηχανή και τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς ο συγκεκριμενος άντρας έζησε, το αίμα στην άσφαλτο όμως συνεχίζεται με τροχαία να συμβαίνουν σε καθημερινη βάση στην Αττική».