Ραγίζουν καρδιές οι εικόνες με το σκυλί του 53χρονου στα Χανιά, ο οποίος βρέθηκε δεμένος, φιμωμένος και δολοφονημένος στο σπίτι του.

Ο 53χρονος από τα Χανιά είχε για συντροφιά ένα σκυλί, το οποίο στέκεται έξω από την πόρτα του σπιτιού.

Το σκυλάκι προφανώς περιμένει τον ιδιοκτήτη του να φανεί, όπως έκανε πάντα.

Ειδικότερα, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, το σκυλί είναι φύλακας έξω από την πόρτα του σπιτιού.

Άλλοτε κοιτά προς τον δρόμο και άλλοτε προς την πόρτα, περιμένοντας να δει ξανά το αφεντικό του.

Όπως δήλωσαν οι γείτονες του θύματος στο creta24.gr, το σκυλί αυτό ήταν η μόνη συντροφιά του 53χρονου.

Αστυνομικοί της Σήμανσης βρίσκονται στο σπίτι και συλλέγουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών του στυγερού εγκλήματος.


Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Ο κ. Άρης Φουντουλάκης, γείτονας του 53χρονου, μίλησε στο Creta24.gr, περιγράφοντας τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι και κατάλαβε ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

«Χθες το βράδυ, είδα δύο γείτονες έξω από την πόρτα του. Μου είπαν ότι ήταν ανοιχτή από τις 10 το πρωί. Έκανα δύο βήματα μέσα στο σπίτι, τον φώναξα, δεν μου απάντησε», ανέφερε αρχικά ο κ. Φουντουλάκης και σημείωσε πως αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσε την Αστυνομία.

«Δεν τον είδα. Ήταν πεσμένος πίσω από το κρεβάτι. Όταν είδα ότι ήταν αναστατωμένο το σπίτι, βγήκα αμέσως έξω», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Φουντουλάκης, ο 53χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τοξικοεξαρτημένος, ήταν ήρεμος άνθρωπος και δεν είχε ποτέ δημιουργήσει προβλήματα στη γειτονιά, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που οι γείτονες έβλεπαν «περίεργα» άτομα να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι.

«Εγώ τον γνώριζα, είχε ένα σκυλάκι, ερχόμουν και του έφερνα κρέατα για να ταΐζει το σκυλί», δήλωσε.

«Δεν ενοχλούσε κανέναν. Είναι τραγικό να φύγει ένας άνθρωπος με τέτοιο τρόπο», σημείωσε η κ. Μαρία, γειτόνισσα του 53χρονου, που έβλεπε την πόρτα του ανοιχτή από το πρωί της Κυριακής.