Ολοκληρώθηκε με κάθε τιμή και όπως προβλέπει το πρωτόκολλο η τελετή της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Τα μέλη της οικογένειάς του ολοκλήρωσαν την ταφή του στο Τατόι και όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τοποθέτησαν πάνω στο μνήμα του δάφνινα στεφάνια.

Ειδικότερα, το Star παρουσίασε αποκλειστικές εικόνες από το μνήμα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, τις οποίες εξασφάλισε ο Βαγγέλης Γκούμας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

 Όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, το μνήμα καλύπτεται από δάφνινα στεφάνια της συζύγου του Άννα- Μαρίας και της οικογένειάς του, ενώ δεξιά και αριστερά υπάρχουν κορδέλες.

 Ακριβώς δίπλα από το μνήμα υπάρχουν δεκάδες δάφνινα στεφάνια που καλύπτουν σχεδόν ένα στρέμμα, όπως περιέγραψε ο δημοσιογράφος του Star.

Την κεντρική είσοδο του Τατοΐου φυλάσσουν δύο περιπολικά ενώ ένα ακόμα κάνει ελέγχους μέχρι το σημείο ταφής – τελευταία κατοικία του τέως βασιλιά. Δυνάμεις της αστυνομίας θα βρίσκονται στο Τατόι καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.