Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
anagnostopoylos
Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας Κράουτς κατέθεσαν οι γονείς του

Οι γονείς του καταδικασμένου σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του ζητούν να αναλάβουν τη γονική μέριμνα της εγγονής τους, Λυδίας, και να έχουν περισσότερη επικοινωνία με το παιδί

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, κατέθεσαν σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευέλπιδων οι γονείς του.

Οι γονείς του καταδικασμένου σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, ζητούν να αναλάβουν τη γονική μέριμνα της εγγονής τους, Λυδίας, και να έχουν περισσότερη επικοινωνία με το παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της άτυχης Καρολάιν, Σούζαν, μετεγκαταστάθηκε πρόσφατα μαζί με τη μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες, ενώ είχε ζητήσει να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και να γίνεται μέσω Skype.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μετά τον ισχυρισμό του ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών και η Καρολάιν γνώριζε, γι' αυτό και τη σκότωσε, δήλωσε πριν από λίγες μέρες πως η εγγονή του δεν θέλει να έχει σχέση με τους γονείς του δολοφόνου.