Το ολιγόλεπτο βίντεο που τράβηξε με το κινητό της η 47χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 50χρονου λογιστή, στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ και δείχνει την προσπάθειά της να τον πνίξει, αλλά όχι τη στιγμή της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από πηγές της ΕΛΑΣ, σε κάποια στιγμή που η 47χρονη βρισκόταν στο διαμέρισμα του λογιστή έβαλε το κινητό τηλέφωνό της σε ένα τραπέζι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του βίντεο.

Η κάμερα τού κινητού της καταγράφει τη γυναίκα να προσπαθεί να τον πνίξει με ένα λευκό κορδόνι και να του φωνάζει «θα σε σκοτώσω εγώ, γιατί εάν πας στη φυλακή, δεν θα πάθεις τίποτα», ενώ μετά από λίγο σταματάει η λήψη.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις έσπευσαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, τους άνοιξε την πόρτα η 47χρονη και τους είπε: «Τον σκότωσα, γιατί μου έφαγε 200.000 ευρώ».

Το θύμα διατηρούσε και επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή της Καλλιθέας και φέρεται να είχε κάποια οικονομική συνεργασία με την 47χρονη.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο, σημειώθηκε ένα επεισόδιο στην επιχείρησή του, από τη φερόμενη ως δράστιδα και άλλα άτομα που τον κατηγορούσαν ότι δεν τους γύριζε τα χρήματα που του είχαν δώσει για επενδύσεις.

Πάντως, ούτε ο 50χρονος, ούτε οι άλλοι εμπλεκόμενοι, θέλησαν να υποβάλουν μήνυση.