Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που βρίσκονται στη Λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς εξετράπη της πορείας της νταλίκα, με τον οδηγό να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Νέα σύγκρουση

Νέα σύγκρουση ανάμεσα σε νταλίκα και ΙΧ σημειώθηκε στις 9.00 το πρωί στο ύψος της Πέτρου Ράλλη, σύμφωνα με τον ιστότοπο skai.gr. Εντοπίζονται και εκεί κυκλοφοριακά προβλήματα με τα αυτοκίνητα να πορεύονται με χαμηλές ταχύτητες ενώ οι οδηγοί καλούνται να «οπλιστούν» με υπομονή.

Καθαρίζεται το οδόστρωμα

Πιο συγκεκριμένα, η νταλίκα ξέφυγε της πορείας της κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετή ώρα το ρεύμα προς Πειραιά.
Στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία της Περιφέρειας, αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβέστες προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο από τις δύο λωρίδες, ενώ έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων. Γερανός απομάκρυνε το φορτηγό και καθαρίζεται το οδόστρωμα, διότι σκορπίστηκαν χιλιάδες πορτοκάλια, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί ιδιαιτέρως επικίνδυνο για τα διερχόμενα ΙΧ.

troxaio_ntalika2
troxaio_ntalika3

Όπως φαίνεται και στον παρακάτω χάρτη, από το ύψος του Ρέντη έως και τη Λεωφόρο Αθηνών η κίνηση είναι στο κόκκινο, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.
xartis_kinisi_19-1a

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα, στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Κηφισού με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.