Έντρομοι οι κάτοικοι της Καλαμάτας είδαν μπροστά στα μάτια τους να διαδραματίζεται μια μαφιόζικη επίθεση στο κέντρο της πόλης, όταν άγνωστοι άρχισαν ξυλοκοπούν άγρια και στη συνέχεια να πυροβολούν έναν 47χρονο αναβάτη μοτοσικλέτας, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 11 το πρωί σήμερα και σύμφωνα με το Messinialive.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών.



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο με το οποίο έκλεισαν τον δρόμο του μοτοσικλετιστή, υποχρεώνοντάς τον να σταματήσει στη διασταύρωση Ύδρας και Σόλωνος, και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν βάναυσα. Αμέσως μετά, ο ένας πυροβόλησε τον άτυχο 47χρονο κι έπειτα μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου έχουν σπεύσει και αστυνομικοί της Ασφάλειας για να του πάρουν κατάθεση, σε περίπτωση που είναι σε θέση να μιλήσει.  

kalamata-1
kalamata-2
kalamata_3
kalamata_4