Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
apagxonismos_mosxato
Ελλάδα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Είναι τρελή, χειριστική με πειθώ», λέει συνάδελφος της 47χρονης

«Έκανε γενικά μυστήρια άτομα παρέα», είπε μεταξύ άλλων η συνάδελφος της 47χρονης

Συνάδελφος της 47χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο περιγράφει τον χαρακτήρα της προφυλακισμένης λέγοντας ότι είναι ένα χειριστικό άτομο με πειθώ, που εκβίαζε τα θύματα της με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα.

Σε δηλώσεις της στο Mega και το Live News ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι τρελή, πρέπει να ήταν μέσα και όχι έξω. Χειριστική, με πειθώ. Είχε το θέμα να βρίσκει ανθρώπους ηλικιωμένους, να είναι μαζί τους και μετά να τους εκβιάζει και να παίρνει χρήματα. Ζητούσε χρήματα μπροστά μου. Ζητούσε χρήματα».

Αναφερόμενη σε μια περίπτωση όπου η 47χρονη απαιτούσε από το θύμα της να της δώσει 50.000 ευρώ, απειλώντας τον πως θα αυτοκτονήσει είπε: «Έχει να κάνει με της νύχτας άτομα, δηλαδή έκανε παρέα. Έκανε γενικά μυστήρια άτομα παρέα. Ήταν θυμάμαι μία περίπτωση, δεν το ξεχνάω. Αυτός δεν ήταν ούτε πολύ μεγάλος, ούτε πολύ μικρός. Ζούσε με τη μητέρα του και αυτή τον είχε πλησιάσει, είδε ότι έχει χρήματα και απαιτούσε να της δώσει 50.000 ευρώ, διαφορετικά του έλεγε ''θα αυτοκτονήσω''. Μου έλεγε ''θα τα καταφέρω, είναι η μάνα του από πίσω, αλλά θα την κανονίσω και αυτήν''. Έπαιρνε τηλέφωνο εκεί (στη δουλειά) και φώναζε και χτυπιόταν. Έσπαγε, πάθαινε κρίσεις, έβριζε…».

Δείτε βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ του Mega