Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πάτρας, στην οδό Ερμού, οδηγήθηκαν και παραμένουν οι 7 συλληφθέντες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα η μοναδική κοπέλα που συνελήφθη, καθώς είχε λάβει προθεσμία την περασμένη Παρασκευή, όπως και οι υπόλοιποι, για να απολογηθεί.

Η Εισαγγελία Πατρών τούς άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εγκληματική οργάνωση, ληστείες και κατοχή ναρκωτικών και εκρηκτικών.

Οι 6 άνδρες θα απολογηθούν την Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη μεταγωγή τους στα δικαστήρια, στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί στον πεζόδρομο της Κανάρη, στην πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου, και είχαν αποκλείσει τον χώρο.

Παράλληλα, συγγενείς των κρατουμένων, μεταξύ των οποίων και ο «Στέλιος» της «17 Νοέμβρη» -ο γιος του είναι μεταξύ των συλληφθέντων- είχαν μεταβεί στα Δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται πως στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και ποσότητα εκρηκτικής ύλης και για τον λόγο αυτό στις έρευνες μετέχουν και στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

*Πηγή: tempo24.news