Η δίκη των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού συνεχίζεται με τις καταθέσεις τον γονέων του άτυχου νέου.

Ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου κατηγορουμένου που φέρεται ότι κρατούσε το δρεπάνι τη νύχτα της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο, Άλκη Καμπανό είπε:

«Τουλάχιστον ως προς τον εντολέα που εκπροσωπώ, ο ίδιος ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του Άλκη για το ότι συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία».

«Τέτοια επεισόδια όχι με αυτή την κατάληξη, γι’ αυτούς που γνωρίζουν εδώ στη Θεσσαλονίκη, έχουν συμβεί πάρα πολλά. Εύχομαι να είναι το τελευταίο», είπε ακόμη, τονίζοντας πως «σε σχέση με τη βία στους αθλητικούς χώρους το δικαστήριο θα κρίνει ποιος έκανε τι. Πράγματι εκεί πήγανε 12 παιδιά».

Λύτρας: «Δεν είχαν σκοπό να αφαιρέσουν τη ζωή κανενός»

Μιλώντας για τους 12 που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη, ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ακόμα  ότι «ο σκοπός που είχαν, δυστυχώς, ήταν να προκαλέσουν επεισόδια. Να πλακωθούν στο ξύλο. Δεν είχαν σκοπό να αφαιρέσουν τη ζωή κανενός. Είναι παιδιά μέχρι 25 ετών, έχουν οικογένεια».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Λύτρα