Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την δράση του 66χρονου ψευτογιατρού, ο οποίος εξαπατώντας ασθενείς με ανίατες ασθένειες, όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια ευρώ αλλά αποτέλεσε και την αιτία πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι η συνάντησή τους με τον 66χρονο ήταν ευεργετική, καθώς είδαν βελτίωση στην υγεία των συγγενών τους.

Ο πατέρας ενός νεαρού με σκλήρυνση κατά πλάκας αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Mega:

«Το 2014 στο Γεννηματά που είναι κρατικό νοσοκομείο, στον γιο μου, έδωσαν έναν μήνα ζωή. Ο γιος μου είναι 32 χρονών τον έχω μέσα, με σκλήρυνση κατά πλάκας.  Ακόμα είναι ζωντανός. Μου έκλεισαν την πόρτα τα κρατικά νοσοκομεία, ότι ‘κύριε ετοιμάσου να βάλεις μαύρα’.

Ο Τριανταφύλλου ήταν ο τοπ των φυσιοθεραπευτών. Εγώ σαν φυσιοθεραπευτή τον ξέρω. Εμένα όταν ήρθε και μου μίλησε, μου λέει: ‘άκου έχω έναν γιατρό στη Γερμανία, τον (…), κάνει αυτά και αυτά, ακολουθείτε;’ 16 χρονών, 17 ήταν κάτω και με τον Γερμανό τον σηκώσαμε.

Εμένα με βοήθησε. Στη Γερμανία πήγαμε με καροτσάκι, σε μία εβδομάδα σηκώθηκε με μαγκουράκι και μετά πήγε στην σχολή του. Ο γιος μου δεν περπατάει τώρα. Δε μου είπε ‘εγώ θα τον κάνω καλά’. Ποτέ δε μου είπε ότι είναι γιατρός. Όπου υπάρχει ελπίδα, εκεί θα πάω».

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έδωσε 75.000 ευρώ για τη θεραπεία του γιου του.

Δείτε βίντεο με το σχετικο ρεπορτάζ του Mega: