Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία που σαρώνει ολόκληρη τη χώρα.

Η κάμερα του Live News βρέθηκε στο Δέλτα Φαλήρου, όπου ο δρόμος κατά το ήμισυ μετατράπηκε σε λίμνη, δημιουργώντας καθυστερήσεις στις μετακινήσεις των οδηγών.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές Αρχές αλλά και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Παλαιού Φαλήρου για να επιβλέψουν την κατάσταση.


Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα

Πλημμύρισε το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν σήμερα (26/01) στις περισσότερες περιοχές της χώρας και της Αττικής. Το προαύλιο γέμισε με πάρα πολλά νερά και οι γονείς μαζί με δασκάλους και την πυροσβεστική απομάκρυναν τα παιδιά για λόγους ασφαλείας.

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο σχολείο είχε πλημμυρίσει και στο παρελθόν. Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν τότε οι γονείς φαίνεται το νερό και η λάσπη που έχουν καλύψει όλο το δάπεδο. Μετά τη πλημμύρα είναι άγνωστο το πότε θα λειτουργήσει ξανά το νηπιαγωγείο.

Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να...

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Γεράρδης στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023

«Δεν έχουμε την ίδια κατάσταση με το 2021» τόνισε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Καρναβός. Υπογράμμισε πως τα παιδιά απομακρύνθηκαν για προληπτικούς λόγους και αύριο θα επιστρέψουν κανονικά στις αίθουσες.

«Σήμερα η κατάσταση ήταν ανεκτή, όχι ικανοποιητική. Θα κάνουμε περαιτέρω ενέργειες…τα φρεάτια ήταν ανοιχτά…» συμπλήρωσε ο δήμαρχος.