Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας «σαρώνει» τη χώρα, δημιουργώντας πλήθος προβλημάτων σε αρκετές περιοχές.

Μάλιστα, πλημμύρισε το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν σήμερα, προκαλώντας αναστάτωση.

Το προαύλιο γέμισε με πάρα πολλά νερά και οι γονείς μαζί με δασκάλους και την Πυροσβεστική απομάκρυναν τα παιδιά για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται, μάλιστα, πως το συγκεκριμένο σχολείο είχε πλημμυρίσει και στο παρελθόν. Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν οι γονείς φαίνεται το νερό και η λάσπη που έχουν καλύψει όλο το δάπεδο. Μετά την πλημμύρα είναι άγνωστο πότε θα λειτουργήσει ξανά το νηπιαγωγείο.

«Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία»

Γονιός ενός κοριτσιού από το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο με ανάρτησή του εξέφρασε την αγανάκτησή του για το περιστατικό, το οποίο –όπως επιβεβαιώνουν οι γονείς– έχει ξανασυμβεί.

«Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς έχουν εκπαιδευθεί… Πέρυσι ο δήμαρχος Καλλιθέας επέρριπτε την ευθύνη στα αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχε τελειώσει ο Πατούλης. Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία», έγραψε στο Facebook.

Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να...

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Γεράρδης στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023