Φουντώνουν οι φήμες για οριστική ρήξη στη σχέση της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι, με το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

 Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει πρόσφατα και ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, «αισθάνεται προδομένη, για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε».

 Μάλιστα, μιλώντας στον Alpha ο άνθρωπος που θα βαφτίσει το παιδί, τονίζει ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα και πως για όλα ευθύνεται ο Τζιόρτζι.

 Την ίδια στιγμή σημειώνεται ότι στις φυλακές των Βρυξελλών παραμένει η Εύα Καϊλή, με την κόρη της να την έχει επισκεφτεί δύο φορές, όπως αποκαλύπτει ο νονός του παιδιού της, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 «Πιστεύω στην αθωότητά της. Αυτά τα πάρε-δώσε με το Κατάρ τα είχε ο Τζιόρτζι, δεν τα είχε η Εύα με το Κατάρ. Όλα τα κονέ ήταν του Τζιόρτζι στο Κατάρ. Εγώ πιστεύω ότι αν το είχε πάρει χαμπάρι (η Εύα Καϊλή) θα γινόταν ένας χαμός, είμαι σίγουρος», ανέφερε αρχικά για την υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Για τις σχέσεις της με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι: «Είναι δυνατή και κρατάει ακόμα, θα δείξει πόσο θα κρατήσει όλο αυτό για την Εύα. Λογικό είναι να υπάρξει μια ρήξη τώρα ανάμεσα στο ζευγάρι. Το λέω αυτό γιατί από την αρχή δεν γνώριζε κάτι για τα χρήματα που βρέθηκαν», δήλωσε ο νονός της κόρης της.

 Τέλος, τόνισε πόσο σημαντικό είναι η μικρή να βρίσκεται κοντά στη μητέρα της: «Έχει δει δύο φορές το παιδί της και είναι άδικο για το παιδί. Είναι τόσο καλό και χαριτωμένο, θέλει συνέχεια τη μαμά του. Είναι άδικο να μην έχει τη μαμά του», δήλωσε χαρακτηριστικά.