Με ένα εννιάρι πιστόλι τύπου Glock και έναν γεμιστήρα με εννέα φυσίγγια πιάστηκε χθες από αστυνομικούς στο Αγρίνιο πασίγνωστος τράπερ.

Σε δήλωση του, στο agrinionews.gr, ο δικηγόρος του Γιάννης Ψάρρης, έκανε λόγο για αμέλεια καθώς ο 29χρονος κατείχε το όπλο - όπως υποστήριξε- «μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του». Παράλληλα ο δικηγόρος του εκανε γνωστό πως ασκήθηκε Έφεση.

Ολόκληρη η δήλωση του δικηγόρου του

«Ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο μας, και εκπροσωπήθηκε από τον Ιωάννη Ψάρρη, ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο τράπερ καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος.