Στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας αναζητούσαν ακίνητο για αγορά, ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ, μετά την απόφαση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του, Αννας Μαρίας, να πουλήσουν το σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή Super Κατερίνα και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Παύλος βρήκε το σπίτι που έψαχνε στις Σπέτσες. Κατά τις ίδιες πηγές, πρόκειται για βίλα που βρίσκεται πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, σε οικόπεδο 50 στρεμμάτων με ελικοδρόμιο και δύο πισίνες, μια ολυμπιακών διαστάσεων και μια μικρότερη. Στο ρεπορτάζ του Alpha τονίζεται ότι είναι το σπίτι της οικογένειας Κουτσολιούτσου, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Folli Follie και η αξία του υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

«Πέπλο μυστηρίου»

Όπως μετέδωσε στον αέρα της εκπομπής η Χρύσλα Γεωργακοπούλου «υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από αυτό το σπίτι». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ νοίκιαζαν για ένα διάστημα το σπίτι αντί 15.000 ευρώ μηνιαίως. Όπως τόνισε η ίδια, το συγκεκριμένο σπίτι δεν έχει κατασχεθεί αλλά είναι υποθηκευμένο σε εταιρεία Ελβετού έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ.