Στα λευκά ντύθηκαν η Κοζάνη αλλά και αρκετές περιοχές της Λάρισας με τον χειμωνιάτικο καιρό να δείχνει τα δόντια του ωστόσο πλήθος πολιτών δείχνει ψύχραιμο καθώς έχει εξοικειωθεί με ανάλογες εικόνες.

Στους -4 στο Τέροβο Ιωαννίνων

Παγετός σημειώθηκε σε αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής χώρας τις πρωινές ώρες σήμερα, τόσο στον Βορρά όσο και στο Νότο, με τον υδράργυρο να πέφτει έως τους -4,3 βαθμούς Κελσίου στον μετεωρολογικό σταθμό στο Τέροβο Ιωαννίνων.

Στα λευκά η Ελασσόνα

Τα χιόνια έντυσαν στα λευκά μια σειρά από περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και τα ορεινά της Λάρισας. Πιο αναλυτικά, η χιονόπτωση έκανε την εμφάνιση της νωρίς το πρωί της Παρασκευής στα ορεινά χωριά της ΠΕ Λάρισας και ειδικότερα της επαρχία της Ελασσόνας. Οι πρώτες εικόνες μέσω βίντεο έρχονται από το Λιβάδι εκεί όπου οι κάτοικοι ξύπνησαν με -2 βαθμούς Κελσίου και πυκνή χιονόστρωση.

Χιόνια σε στέγες της Κοζάνης

Ανάλογες εικόνες και στην Κοζάνη με τα χιόνια να έχουν καλύψει στέγες σπιτιών, αυτοκίνητα, δρόμους και πεζοδρόμια. Οι κάτοικοι της πόλης πάντως είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες εικόνες, καθώς κάθε Φεβρουάριο, το σκηνικό είναι αυτό που φαίνεται στις επόμενες εικόνες…