Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
deddhe_barbara
Ελλάδα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πού εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης

Στις περιοχές της Αττικής συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στις 3 γραμμές που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας

Η επέλαση της κακοκαιρίας , με το όνομα «Μπάρμπαρα», συνεχίζεται και σε πολλές περιοχές υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Σε τμήματα των περιοχών Νέα Μάκρη, Ασπρόπυργο και Οινόφυτα, καθώς και σε επτά οικισμούς στην Εύβοια εντοπίζονται αυτήν την ώρα διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας.

Στις περιοχές της Αττικής συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στις 3 γραμμές που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Στην Κεντρική Εύβοια, παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του δικτύου. Το ίδιο ισχύει και για το χωριό Τρούπη στη Βόρεια Εύβοια.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει ότι όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 8004004000 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).