«Αποτυχία» του σχεδίου του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, για την απομάκρυνση των ράντζων από τους διαδρόμους των νοσοκομείων του ΕΣΥ της Αττικής «βλέπουν» ορισμένα ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά επικαλούνται αποκλειστικά και μόνον τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για αποκλειστικά και μόνον ένα μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής, το πολύ «δύσκολο» σε αυτόν τον τομέα πανεπιστημιακό νοσοκομείο Χαϊδαρίου Αττικόν.

Μα ήταν ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης εκείνος ο οποίος είχε εγκαίρως προειδοποιήσει ότι το Αττικόν είναι «πολύ δύσκολο» νοσοκομείο και θα χρειαστούν ενδεχομένως διορθώσεις στον αρχικό σχεδιασμό, καθώς η ιδιωτική κλινική Ιατρικό Περιστερίου, η οποία συνεπικουρεί τη γενική εφημερία του Αττικού μπορεί να μην είναι αρκετή.

Εμείς διαβάζουμε ανάποδα τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ και των εν λόγω ΜΜΕ: Το μόνο νοσοκομείο της Αττικής το οποίο αναπτύσσει ακόμα δεκάδες ράντζα στους διαδρόμους του είναι το Αττικόν. Αυτό επιβεβαιώνουν τα ίδια τα ως άνω ρεπορτάζ με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ…