Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ληστείας και διαρρήξεων και μάλιστα φαρμακείων ανά την Ελλάδα με το τελευταίο να καταγράφεται στην Ανάληψη της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστές τρία άτομα, τα οποία όμως κατέληξαν να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω από άνδρες της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», οι δράστες εντοπίστηκαν, όταν το βράδυ της Δευτέρας ένας 30χρονος εισήλθε σε φαρμακείο και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα, όπου τον ανέμεναν οι άλλοι δύο συνεργοί του και επιχείρησαν να διαφύγουν. Ωστόσο εντοπίσθηκαν να κινούνται στην Περιφερειακή Οδό, όπου ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 30χρονος άντρας πριν λίγες μέρες διέπραξε με τον ίδιο τρόπο ληστεία σε φαρμακείο στην περιοχή της Καλαμαριάς αφαιρώντας 300 περίπου ευρώ.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.