Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 11:00 πμ στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών θα τελεστεί η Επιμνημόσυνη Δέηση των 40 ημερών του Βασιλέως Κωνσταντίνου. Τα μέτρα αναμένεται να είναι δρακόντεια, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραστούν 250 καλεσμένοι, εκ των οποίων πολλοί δεν είχαν παραστεί στην κηδεία του.

Τις προετοιμασίες έχει αναλάβει ο Παύλος και ο Νικόλαος, ενώ όλα τα επιμελείται η χήρα του Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία, η οποία μένει μόνιμα στην Αθήνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ποιοι θα παραστούν στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, στο μνημόσυνο θα παρευρεθούν περίπου 250 καλεσμένοι, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία του λόγω υποχρεώσεων.

Πάντως, μεταξύ των προσκεκλημένων θα είναι σίγουρα η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Σοφία της Ισπανίας, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Επιθυμία της οικογένειας είναι το μνημόσυνο να γίνει σε πολύ στενό περιβάλλον και να ακολουθήσει τρισάγιο στον τάφο στο Τατόι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι επί ποδός 300-350, ενώ θα απαγορεύεται και η πτήση drone στον σημείο του Μητροπολιτικού Ναού.