Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ροδόπης αποφάνθηκε ότι ο πρώην εργοδότης 45χρονης μητέρας θα πρέπει να την αποζημιώσει με το ποσό των 15.000 ευρώ για εκδικητική απόλυση, η οποία φέρεται να ήταν προϊόν σεξουαλικής παρενόχλησης. 

Το συμβάν λάμβανε χώρα στην Κομοτηνή και η γυναίκα περιέγραψε την εμπειρία της στο Star. «Ένιωσα τόσο εξευτελισμό. Ελεγα δεν επιτρέπεται να στο κάνει κανένας αυτό. Δεν επιτρέπεται, χάνεις τον εαυτό σου, χάνεις το είναι σου, χάνεις τα πάντα. Κάθισα και σκέφτηκα εντατικά και είπα "όχι, δεν σου επιτρέπω ούτε σε εσένα και σε κανέναν". Συγκινούμαι ειλικρινά με την απόφαση που βγήκε» λέει η 45χρονη κλαίγοντας.Συνέχισε την αφήγησή της: «Άρχισα να καταλαβαίνω την πρόθεσή του, άρχισε να μου λέει "σε συμπαθώ" και "πολύ ωραία τα πας". Άρχισε να μου επιβάλλει να πάω να καθήσω σε ένα τραπέζι συνεδριάσεων γιατί είχε τον σκοπό του. Μου είπε "όταν θα σε φωνάζω εδώ μέσα θα έρχεσαι να κάθεσαι σε αυτό το τραπέζι". Την τελευταία φορά άρχισε να με χαιδεύει, άρχισε να έρχεται πιο κοντά. Πήγε να με φιλήσει. Ήταν κανονική παρενόχληση».

Η γυναίκα φέρεται να αρνήθηκε, ως εκ τούτου ο εργοδότης καταγγέλθηκε πως έδειξε τιμωρητική διάθεση και της έκανε ψυχολογικό πόλεμο και λοιπά καψόνια, μέχρι να την απολύσει. Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο ότι η 45χρονη «δεν έκανε για τη δουλειά». Εμφανίστηκαν, όμως, μάρτυρες υπέρ της μητέρας δύο γυναίκες που κατέθεσαν ότι και οι ίδιες είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο εργοδότη.

Ο επιχειρηματίας έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και η καταγγέλλουσα τον έχει μηνύσει και αυτή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.