Οι άνθρωποι που φέρεται να έχουν εμπλακεί στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό και δεν έχουν συλληφθεί ακόμη, είναι ήδη γνωστοί στις Αρχές, αφού το κορίτσι μιλάει και επαναλαμβάνει λεπτομέρειες για τα άτομά τους. 

Όπως αναφέρεται από το Star, η μικρή έχει αλλάξει στάση απέναντι στους αστυνομικούς. Είναι πιο ανοιχτή, μιλάει με λεπτομέρειες, θυμάται πιο εύκολα και φαίνεται ότι οι αστυνομικοί έχουν δημιουργήσει μία πάρα πολύ καλή επαφή με τη 12χρονη.

Σε πρώτη φάση η ανακρίτρια εξέδωσε τα εντάλματα για τους πέντε που συνελήφθησαν, κυρίως γιατί αυτοί ήταν εκείνοι που είχαν πιο «δεμένες» υποθέσεις, αλλά επίσης επειδή είναι εκείνοι που είχαν εξαναγκάσει σε συνεύρεση τουλάχιστον δύο φορές τη μικρή.

Ο δερματολόγος, μάλιστα, φέρεται να είχε συναντήσει τουλάχιστον δέκα φορές τη 12χρονη στο ιατρείο του, όπου την βίαζε.

Τα στοιχεία, που εμπλέκουν και άλλα άτομα είναι στη διάθεση της ανακρίτριας, η οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα εκδώσει εντάλματα σε βάρος τους ή θα τους φωνάξει να απολογηθούν, χωρίς σύλληψη.

Η απόφαση θα ληφθεί το πιθανότερο μετά την Παρασκευή, ημέρα απολογίας των πέντε συλληφθέντων.

Μιλάνε για τον 65χρονο γιατρό

Την ίδια ώρα ανοίγουν τα στόματα για τον 65χρονο γιατρό, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Μητέρα ενός κοριτσιού μόλις 7,5 ετών έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τη συμπεριφορά του γιατρού.

Όπως είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πριν από τρεις μήνες επισκέφτηκε το ιατρείο του, που είναι πολύ κοντά στο σπίτι της 12χρονης, γιατί η κόρη της είχε ένα πρόβλημα με ατοπική δερματίτιδα στο μπράτσο της.



«Όταν πήγα μέσα με το παιδί και τον πατέρα μου, του εξήγησα ότι η μικρή έχει ατοπική δερματίτιδα μόνο στα χέρια. Μου ζήτησε να τη γδύσω και να της βγάλω και το εσώρουχο. Εκείνη τη στιγμή κοιτάχτηκα με τον πατέρα μου γιατί δε μου άρεσε αυτό που άκουσα. Τον ρώτησα γιατί πρέπει να βγάλει το εσώρουχο το παιδί και μου είπε ότι εμφανίζονται σημάδια ατοπικής δερματίτιδας στις κλειδώσεις και πίσω από τα γόνατα. Έτσι έγδυσα εντελώς το παιδί», είπε η μητέρα, η οποία προσέθεσε πως από χθες που έγινε γνωστή η σύλληψή του είναι σε κατάσταση σοκ.