Ο διάλογος της 12χρονης με τον ψυχολόγο ήταν χαρακτηριστική για ό,τι συνέβαινε στο ιατρείο του δερματολόγου. Σύ,φωνα, 

12χρονη: Ο Ηλίας μού είπε να πάω στο ιατρείο του. Εκεί γινόταν ό,τι γινόταν.

Ψυχολόγος: Σου έδινε χρήματα;

12χρονη: Ναι… 40, 50 ευρώ. Ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός έχει χρήματα και μου έλεγε ότι θα είναι σταθερός πελάτης.

Το κορίτσι αναγνώρισε επίσης τον 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο που συνελήφθη και φέρεται να ζητούσε από το παιδί μέχρι και διήμερες εκδρομές.

12χρονη: Μιλάγαμε στο Blindchat και στο Viber. Με ρωτούσε «αν πήγα με κάποιον», «αν με θέλει κάποιος» και άλλα τέτοια. Μου είχε ζητήσει να φύγουμε διήμερο. Τον συνάντησα 3-4 φορές στο αυτοκίνητο.

Ο τρίτος Έλληνας που συνελήφθη είναι οδηγός φορτηγού ενώ τους δύο Πακιστανούς το κορίτσι είπε πως τους συνάντησε σε χώρους εργασίας τους. Ο 23χρονος δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων, ενώ ο 50χρονος είχε μαγαζί με κινητά.

«Πίσω από όλα ήταν ο Ηλίας Μίχος. Η μητέρα μου είναι αθώα», φέρεται να είπε ξανά το παιδί.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας, «η πληροφόρηση είναι ότι θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες, για να μην πω εντός της επόμενης ημέρας, θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις. Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα και περιμένουμε να γίνουν αυτές οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Σύμφωνα με τον κύριο Λύτρα, «το κορίτσι είναι σε τραγική κατάσταση και ένας από τους λόγους είναι ότι κάθε φορά που καλείται να αναγνωρίσει τα άτομα που έκαναν αυτές τις πράξεις εις βάρος της, βιώνει εκ νέου αυτές τις καταστάσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο…»

Ο κύριος Λύτρας είπε ότι «για τη μητέρα θα καταθέσουμε σύντομα νέα αίτηση αποφυλάκισης».