Aνατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό

Η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση στις 3 Φεβρουαρίου είχε πει στους αστυνομικούς ότι υπήρξαν άντρες που την πλησίασαν ακόμα και από την ίδια τη γειτονιά της, στον Κολωνό σύμφωνα με το Star. Όπως ένας αλλοδαπός υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων, που είναι ένας από τους 18 κατηγορουμένους της υπόθεσης.

Η ψυχολόγος μάλιστα την είχε ρωτήσει μήπως ξέρει αν δουλεύει ακόμα σε αυτό το πλυντήριο. «Πριν ήταν. Πριν τα δει η θεία μου τα μηνύματα και ήμουν στη Λευκάδα, εκεί», ήταν η απάντησή της.

Αποκαλυπτικά είναι ωστόσο τα όσα λέει μάρτυρας, σύμφωνα με το star: «Ερχότανε, ερχόταν τρεχάλα και γρήγορα κιόλας. Πέρναγε εδώ και έμπαινε μέσα, εδώ στο πλυντήριο. Έκλειναν τα ρολά τώρα αν ήταν άλλος δεν ξέρω. Δεν είχε ώρες».

Αναφέρουν επίσης ότι έβλεπαν την 12χρόνη να μπαίνει μέσα σε καταστήματα και να κλείνουν τα ρολά: «Αυτοί που είχαν το πλυντήριο τότε δεν υπάρχουν τώρα αμέσως έχουν εξαφανιστεί. Με το που έσκασε η υπόθεση. Πέρναγε και πήγαινε στο πλυντήριο και την βλέπαμε, κλείνανε τα ρολά».

Αναγνώρισε 6 ακόμη άνδρες η 12χρονη, ανάμεσά τους ένας οδοντίατρος - Έρχονται νέες συλλήψεις

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, τουλάχιστον ακόμα έξι άνδρες μεταξύ των οποίων και ένας οδοντίατρος αναγνωρίστηκαν από το παιδί και πρόκειται σύντομα να περάσουν κι αυτοί το «κατώφλι» της 33ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται αυτή την αποτρόπαια και φρικιαστική υπόθεση.

«Είναι σίγουρο και βέβαιο πως θα υπάρξουν και νέα εντάλματα σύλληψης. Από πληροφορίες που έχουμε η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία αυτού του παιδιού να πηγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να κάνει αναγνωρίσεις», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Σοκ προκαλεί ότι ένας από αυτούς που αναμένεται να συλληφθούν, έχει κόρη κοντά στην ηλικία της 12χρονης, με την οποία μάλιστα η ανήλικη συνήθιζε να παίζει μαζί στην πλατεία της περιοχής.

Τα ραντεβού της φρίκης τα κανόνιζε ο Ηλίας Μίχος.

Να σημειωθεί ότι με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν την Παρασκευή για την κακουργηματική κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για έναν 65χρονο δερματολόγο, έναν 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, έναν 49χρονο οδηγό φορτηγού και έναν 50χρονο καταστηματάρχη.

Νέα αίτηση αποφυλάκισης καταθέτει η μητέρα της 12χρονης

Το επόμενο διάστημα, η μητέρα της 12χρονης η οποία είναι προφυλακισμένη για την κατηγορία της μαστροπείας αναμένεται να αιτηθεί για δεύτερη φορά την έξοδο της από τις φυλακές.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε να διαφύγει η μητέρα στο εξωτερικό, ούτε να διαπράξει νέα αδικήματα, ίσα ίσα θα πρέπει αυτή η γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη να πάει στα παιδιά της. Και η 12χρονη να σας πληροφορήσω ότι συνέχεια ζητάει τη μητέρα της και σε καμία κατάθεση της δεν έχει προκύψει το παραμικρό», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Προ ημερών πάντως το 12χρονο κορίτσι είχε την ευκαιρία να συναντήσει μετά από καιρό την μητέρα της στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται παρουσία του αδελφού της και ψυχολόγου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ