Γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου που δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο φέρεται να είναι ο 33χρονος που δολοφόνησε τη Δευτέρα τα ξημερώματα μέσα σε μπαρ του νησιού έναν 34χρονο Αλβανό.

Ειδικότερα, ο δράστης της άγριας δολοφονίας στη Μύκονο είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας.

Σημειώνεται πως ο 33χρονος, που σκότωσε τον αλλοδαπό για τα… «μάτια μιας γυναίκας» σε μπαρ του νησιού, έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στον εισαγγελέα της Σύρου. Ο 34χρονος αλλοδαπός έμενε μόνιμα στην Μύκονο, όπου κι εργάζονταν.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα τα ξημερώματα όταν οι δύο άνδρες τσακώθηκαν μέσα στο μπαρ, ενώ στη συνέχεια βγήκαν έξω από αυτό και συνέχισαν να χτυπιούνται.

Αφού τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι κι όλοι πίστεψαν ότι το συμβάν θεωρούνταν λήξαν, ο επιχειρηματίας, που είχε φύγει από το σημείο, επέστρεψε σε αυτό έχοντας στα χέρια του μια καραμπίνα.

Τότε, μπήκε μέσα στο νυχτερινό κατάστημα και πυροβόλησε δύο φορές τον Αλβανό στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός, ενώ στο κατάστημα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο επιχειρηματία.