Σκηνές «Άγριας Δύσης» εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις επτά το πρωί σήμερα στην Αγία Βαρβάρα, όταν ο συνεπιβάτης μιας μοτοσικλέτας άνοιξε πυρ κατά σπιτιών με καλάσνικοφ, πυροβολώντας τουλάχιστον 25 φορές. Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός διερχόμενου πολίτη από το σημείο. Ωστόσο, τουλάχιστον τρεις πολυκατοικίες υπέστησαν ζημιές από τις σφαίρες του καλάσνικοφ.

 
Μάλιστα ένοικοι των σπιτιών δήλωσαν στην ΕΡΤ ότι κινδύνευσαν από τους πυροβολισμούς. Εκείνη την στιγμή επικράτησε πανικός, λέει μία αυτόπτης μάρτυρας, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μία μητέρα τάιζε το μωρό της όταν είδε μία σφαίρα να καρφώνεται σε έναν καθρέφτη που βρισκόταν απέναντί της.

 «Σαν εφιάλτης ήταν. Πεταχτήκαμε έξω από τα σπίτια, είδαμε παιδιά να κλαίνε, κόσμος να κλαίει, τα σπίτια μας πυροβολημένα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Μας ανησυχεί το γεγονός. Έχουν μπει σφαίρες σε σπίτια… το κορίτσι τάιζε το μωρό της, καρφώθηκε η σφαίρα απέναντί της ακριβώς στον καθρέφτη», είπε η γυναίκα στην ΕΡΤ.

 Την ίδια ώρα σε βίντεο-ντοκουμέντο που προέρχεται από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας φαίνεται ο δράστης να επιβαίνει σε μοτοσικλέτα και μαζί με τον οδηγό της να διασχίζουν τον δρόμο στην οδό Σωκράτους και να ανοίγουν πυρ με καλάσνικοφ κατά οικίας στην περιοχή.