Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της 28χρονης, επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό του Έβρου, η οποία βρέθηκε χθες νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της.

 Ο Στρατής Λημνιός και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκαν στο χωριό του Έβρου, όπου όλοι είναι συντετριμμένοι από τον χαμό της Βίκυς.

 Όλοι μιλούν για ένα γελαστό κορίτσι, προκομμένο, που είχε όνειρα για τη ζωή της, ήθελε να κάνει ταξίδια και είχε παντού φίλους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

 Έβρος: «Είχαμε πει να πάμε να δούμε έναν αγώνα και δεν ήρθε ποτέ»

Η 28χρονη το απόγευμα που εξαφανίστηκε είχε μιλήσει με την κολλητή της φίλη και είχαν πει ότι θα πήγαιναν να δουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

 «Μιλήσαμε και της είπα να πάμε να δούμε τον αγώνα. Μου είπε ότι είχε ωραία μέρα μήπως να πηγαίναμε κάπου για καφέ, αλλά εγώ της είπα να πάμε στον αγώνα και συμφώνησε. Πήγα στο γήπεδο και εκείνη άργησε, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί το συνήθιζε», είπε η κολλητής της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή.

 Της έστειλε μάλιστα μετά από αρκετή ώρα ένα μήνυμα στο κινητό να τη ρωτήσει πού είναι, αλλά δεν πήρε απάντηση. Τελικά η 28χρονη δεν πήγε ποτέ στον αγώνα, αλλά η φίλη της δεν ανησύχησε, καθώς πίστεψε ότι κάτι της έτυχε και θα μιλούσαν αργότερα για να συνεννοηθούν να βρεθούν το βράδυ.

  Μετά από λίγο της τηλεφώνησε ο πατέρας της φίλης της ανήσυχος και τη ρώτησε πού είναι η Βίκυ.

 «Ανησυχήσαμε όλοι και αρχίσαμε να την ψάχνουμε όλη τη νύχτα. Την έψαχνα έως τις 02:00 και μετά πήγα για ύπνο. Το πρωί που ξύπνησα για να πάω για δουλειά, με πήρε ο πατέρας της και μου είπε ότι βρήκαν το μηχανάκι», είπε η φίλη της 28χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, η 28χρονη είχε πάει πολλές φορές και με εκείνη και με άλλους φίλους της στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή, καθώς έχει πολύ ωραία θέα και σύχναζαν εκεί για να πιουν έναν καφέ ή ένα ποτό.

 Πάντως κι εκείνη είπε πως δεν της είχε εκμυστηρευτεί κάτι που να την απασχολεί και τόνισε πως δεν υπήρχε περίπτωση η 28χρονη να κάνει κακό στον εαυτό της.

 Η κολλητή της 28χρονης που ήταν η τελευταία που μίλησε μαζί της δεν πιστεύει ότι αυτοκτόνησε:

«Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αυτοκτόνησε. Είναι εντελώς αψυχολόγητο. Τι άλλαξε μέσα σε δύο ώρες και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της;», αναρωτήθηκε.

 Κατερινόπουλος: «Είναι σίγουρα δολοφονία»

Από την πλευρά του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε πως ο θάνατος της 28χρονης είναι εγκληματική ενέργεια.

 Όπως εξήγησε πολύ σπάνια οι αυτόχειρες βάζουν τέλος στη ζωή τους με μαχαίρι και μάλιστα καρφώνοντάς το στο στήθος τους.

 Μάλιστα μετά από τις δηλώσεις της φίλης της 28χρονης, είπε πως όσα είπε θα βοηθήσουν πολύ το έργο της αστυνομίας. 

«Μπράβο στη φίλη για την ψυχραιμία της, όσα είπε θα βοηθήσουν πολύ την αστυνομία. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στον δράστη», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.