Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μυκόνου από το στυγερό έγκλημα με έναν 34χρονο να πυροβολεί με καραμπίνα στο κεφάλι έναν 33χρονο.

 Όλα ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου, όταν οι δύο άνδρες μάλωσαν μέσα στο μπαρ, ενώ στη συνέχεια βγήκαν έξω από αυτό και συνέχισαν να χτυπιούνται.

 Αφού τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι και όλοι πίστεψαν ότι το  περιστατικό είχε λήξει, ο επιχειρηματίας, που είχε φύγει από το σημείο, επέστρεψε σε αυτό έχοντας στα χέρια του μια καραμπίνα.

 Περίμενε να βγει ο Αλβανός και τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός, ενώ στο μαγαζί έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο επιχειρηματία.

 Στο σημείο που ο Αλβανός έπεσε νεκρός υπάρχουν τριαντάφυλλα, ενώ έχουν ανάψει και ένα κεράκι. Ένας φίλος του θύματος είχε περάσει από το σημείο και κοντοστάθηκε σαν να ήθελε να τον αποχαιρετήσει.

 Πιο δίπλα βρίσκεται και το αμάξι του θύματος και μέσα είναι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάποια ρούχα του και το καπέλο του. Το μέρος είναι εξαιρετικά ήσυχο και σκοτεινό.

 «Ο Αλβανός ενοχλούσε την κοπέλα, παρενέβη ο Έλληνας και έβγαλε μαχαίρι, πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο κλαμπ. Μετά βγήκαν έξω, ο Έλληνας πήγε σπίτι του πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε στο κλαμπ όπου περίμενε έξω τον Αλβανό και όταν βγήκε τον πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι», είπε αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή Tlive.

 Από την άλλη η γυναίκα για την οποία φέρεται ότι έγινε ο καυγάς, το διαψεύδει…. «Παρεξήγηση έγινε, δεν είναι για τα δικά μου μάτια. Ήταν απλά μια παρεξήγηση».

 Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα πέταξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο της 23χρονης κοπέλας που ήταν στο κλαμπ. Όταν ήρθε ο 34χρονος η κοπέλα του είπε τι έγινε, άρχισαν να μαλώνουν με τον πρώτο να κρατά και μαχαίρι. Αφού έφυγε, επέστρεψε στην περιοχή με καραμπίνα και έγινε το κακό.