Το μαύρο τζιπ που βρέθηκε στου Γκύζη και με το οποίο οι δράστες φέρεται να διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ., οι ειδικοί του οποίου ψάχνουν για DNA που θα οδηγήσει στους δολοφόνους του 37χρονου υδραυλικού. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τζιπ είναι μάρκας Mercedes και είναι κλεμμένο.



Η δολοφονία του 37χρονου ήταν μάλλον αδόκητη, αφού ήταν θαμώνας του μαγαζιού. Η επίθεση έγινε στις 23:53 και ο άντρας, που έφερε τραύμα στον ώμο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου στις 01:55 περίπου εξέπνευσε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν όταν μια παρέα επτά ατόμων από την Αλβανία, που βρίσκονταν σε έναν πιο «πριβέ» χώρο της καφετέριας, άρχισε να τσακώνεται για άγνωστους λόγους.



Τα αίματα άναψαν και ο καβγάς μεταφέρθηκε στο κέντρο του μαγαζιού, όπου βρίσκονταν και άλλοι πελάτες. Τότε, ένας από τη συγκεκριμένη παρέα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Η σφαίρα, όμως, βρήκε τον άτυχο άντρα, ο οποίος  δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό και είχε πάει στην καφετέρια για να παρακολουθήσει το Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League (2-5), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην ωμοπλάτη και λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι ότι λίγο αργότερα θα έφευγε από το σημείο, αφού το παιχνίδι τελείωνε τη στιγμή της επίθεσης.

Στο σημείο βρέθηκαν έξι κάλυκες.