Ξεσπά η αδερφή του άτυχου 37χρονου υδραυλικού, ο οποίος έπεσε νεκρός από αδέσποτες σφαίρες, μετά από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ επτά μελών των συμμοριών, μέσα σε καφετέρια στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό τέλος ο ανυποψίαστος ομοεθνής τους, που καθόταν σε κοντινό σημείο και δεν είχε σχέση μαζί τους.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, βοηθούσε πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, δεν μπορούμε ακόμη να συνειδητοποιήσουμε τι έχει γίνει» είπε με απόγνωση η αδερφή του, μιλώντας στο STAR, ενώ η κηδεία του άτυχου άνδρα θα πραγματοποιηθεί αύριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του. 
63f7ad575734e

Την ίδια ώρα, μία νέα γυναίκα που φέρεται να καθόταν με το θύμα στην καφετέρια αναζητούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προκύψει από μαρτυρίες και από το υλικό στις κάμερες ασφαλείας ότι ο 37χρονος θαμώνας που έχασε τη ζωή του δεν ήταν μόνος του στην καφετέρια. Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών αλλά και τη στιγμή του τραυματισμού του ήταν μαζί του μια νέα γυναίκα, η οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Δεν έμεινε μαζί του όταν πυροβολήθηκε, ούτε τον συνόδευσε στο νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ελέγχουν και συγκρίνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα ίχνη γενετικού υλικού που εντοπίστηκαν στην καφετέρια με αυτά που βρέθηκαν μέσα στα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Οι κακοποιοί διέφυγαν με ένα ασημί αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα, ενώ έξω από την καφετέρια άφησαν ένα πολυτελές τζιπ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί ήδη τέσσερα μέλη των δύο συμμοριών, περίπου 30 ετών όλοι τους.

Οι δύο συμμορίες φέρεται να εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, προστασίας καταστημάτων και σωματεμπορίας, ενώ έδρα της μιας είναι νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αλβανοί κακοποιοί διαφημίζουν τη σκληρότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Με τατουάζ, χρυσές καδένες και χρυσά δαχτυλίδια. Διαφημίζουν τη σκληρότητά τους. Ποζάρουν και στέλνουν μηνύματα στις αντίπαλες συμμορίες. 'Ενας κάνει το σήμα της νίκης.

Όλοι τους ανήκουν σε ομάδα σκληρών ποινικών Αλβανών κακοποιών οι οποίοι ελέγχουν κυκλώματα ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας και ροζ στούντιο.
63f7acd96ca74

Κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται ως σωματοφύλακες σε γνωστούς τράπερ σε όλη την Ελλάδα.
63f7accba951c

Η σκληρή συμμορία φέρεται να χρησιμοποιεί τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα. Τα δύο από αυτά εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Πρόκειται για το θηριώδες μαύρο τζιπ το οποίο παράτησαν έξω από το μαγαζί του φονικού, αλλά και η γκρι Μερσεντές με την οποία διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος τουλάχιστον τρία άτομα.