Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον καφετέριας, σκοτώνοντας έναν 37χρονο Αλβανό υδραυλικό ο οποίος βρισκόταν στο σημείο για να παρακολουθήσει αγώνα του Champions League. Ωστόσο μία από τις επτά σφαίρες που βγήκαν από τα όπλα των ομοεθνών του, τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Γνώριμοι στις Αρχές οι δράστες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είναι γνώριμοι στις Αρχές. Πρόκειται για συμμορία 10 Αλβανών οι οποίοι είναι σκληροί κακοποιοί με διασυνδέσεις στον υπόκοσμο και οι οποίοι εμπλέκονται σε εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα με έδρα τους ένα νυχτερινό μαγαζί στα Σεπόλια. Έχουν απασχολήσει πρόσφατα την Αστυνομία για επεισόδια με γνωστούς τράπερς, καθώς οι ίδιοι είναι μπράβοι τους.

Στο μικροσκόπιο τα δύο αμάξια

Στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνουν και τα δύο αμάξια που φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της συμμορίας. Και τα δύο οχήματα που εντόπισε η Αστυνομία ήταν ενοικιασμένα με πλαστά στοιχεία και μάλιστα ο ενοικιαστής είχε στα στοιχεία του πως μένει στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για μια Mercedes χρώματος γκρι με ελληνικές πινακίδες και ένα μαύρο τζιπ με αλβανικές πινακίδες.
Η οικογένεια του άτυχου 37χρονου άντρα βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ.

Η σύνδεση με το μαχαίρωμα στα Πατήσια

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο άτυχος 37χρονος, είναι ο πατέρας του 16χρονου, τον οποίο μαχαίρωσαν τέσσερα άτομα στα Πατήσια για να του κλέψουν το κινητό.