Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Κολωνού με τον βιασμό και τη μαστροπεία ενός 12χρονου κοριτσιού, καθώς οι αστυνομικές Αρχές έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην αναζήτηση όσον το δυνατόν περισσότερων εμπλεκομένων, εφόσον η ανήλικη έχει δώσει αρκετές πληροφορίες. Μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που όλα δείχνουν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, καθώς πρόκειται για άτομο ευρέως γνωστό.

«Αναμένεται καραμπινάτη σύλληψη»

Στον τηλεοπτικό σταθμό Open μίλησε επί του θέματος ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε:«Αναμένεται να γίνουν ακόμα δύο συλλήψεις, η μία μάλιστα θα είναι καραμπινάτη και θα προκαλέσει αίσθηση. Πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, για δημόσιο πρόσωπο. Το παιδί έχει "ξεκλειδώσει" και δίνει συνεχώς νέα στοιχεία».

Συνεχίζονται οι έρευνες

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα, ενώ ανακτούν ακόμα και διεγραμμένα αρχεία. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του, οι Αρχές μπορούν να τα ανακτήσουν και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξουν νέες κλήσεις στη ΓΑΔΑ.