Σάλο έχει προκαλέσει το θέμα με τις φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη που κυκλοφόρησαν μέσα από τη δικαστική αίθουσα, όπου εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, με κατηγορούμενη την ίδια της τη μητέρα από την Πάτρα.

Ειδικότερα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες της κατηγορούμενης και του πρώην συζύγου της μέσα από τη δικαστική αίθουσα, με αποτέλεσμα την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Ήδη δόθηκε παραγγελία στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος για τον εντοπισμό των δραστών κι εφόσον εντοπιστούν, πρόκειται να ακολουθήσει η αυτόφωρη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης του Μάνου Δασκαλάκη και της 34χρονης βρίσκεται σε εξέλιξη και η μητέρα των κοριτσιών είναι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ ο πρώην σύζυγός της καταθέτει ως μάρτυρας.

Πάντως, χθες το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την παραμονή της κατηγορούμενης στη φυλακή για ένα ακόμα εξάμηνο, χωρίς να μπορεί να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση της με περιοριστικούς όρους.