Το σιδηροδρομικό δυστύχημα και η ανείπωτη τραγωδία που σημειωθήκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Ευαγγελισμός, έξω από τα Τέμπη έχει κάνει τον γύρο του κόσμου ενώ την ίδια ώρα οι νεκροί έχουν φτάσει τους 36 και οι τραυματίες μετρώνται σε δεκάδες.

Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, καθώς ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν πολλοί οι οποίοι είναι με βαριά τραύματα, ενώ γίνεται λόγος για αγνοούμενους μέσα στα συντρίμμια των βαγονιών.

Οι πρώτες πρωινές εικόνες συγκλονίζουν και αποτυπώνουν το μέγεθος της τραγωδίας. Τα δύο τρένα έχουν συγκρουστεί μετωπικά με συνέπεια τα πρώτα βαγόνια των αμαξοστοιχιών να έχουν γίνει μια άμορφη μάζα. Παράλληλα, βαγόνια από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης έχουν εκτοξευθεί στα χωράφια, ενώ συντρίμμια έχουν βρεθεί και πολλά μέτρα μακριά από τη σύγκρουση. Διασώστες βρίσκονται στο σημείο από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να επιχειρούν ώστε να απεγκλωβίσουν ανθρώπους που βρίσκονται εντός των αμαξοστοιχιών. Επίσης, γερανοί απομακρύνουν τα συντρίμμια από το σημείο και ανοίγουν χώρο στους διασώστες ώστε να επιχειρήσουν μέσα στις αμαξοστοιχίες.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τη σύγκρουση τρένων

LARISA_TRENA_AP__1_a
LARISA_TRENA_AP__2_a
LARISA_TRENA_AP__3_a
LARISA_TRENA_AP__4_a
LARISA_TRENA_AP__5_a
LARISA_TRENA_AP__6_a