Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας.

Ειδικότερα, σήμερα, με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο twitter ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, εξέφρασε τη θλίψη τους για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Οι σκέψεις του, τόνισε ο Εκρέμ Ιμάμογλου, είναι με τους συγγενείς των θυμάτων και τους τραυματίες.

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα χθες το βράδυ. Συμπονώ τις οικογένειες και τους αγαπημένων όλων των θυμάτων.

Οι σκέψεις μας είναι με τον λαό της Ελλάδας μετά το τραγικό γεγονός και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες», ανέφερε ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου επίσης, επικοινώνησε με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του. Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος, αφού ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών δέχτηκε πλήθος τηλεφωνημάτων συμπαράστασης στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας.