Βουβό και βαρύ το κλίμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, αφού συγγενείς των θυμάτων της αμαξοστοιχίας βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα στο σημείο και προχωρούν στην ταυτοποίηση των σορών αγαπημένων τους ανθρώπων.

Η απόγνωση και η θλίψη σπαράζουν καρδιές, ενώ ειδική ομάδα έχει αναλάβει να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στους συγγενείς των θυμάτων.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς που αναζητούν τους αγαπημένους τους - «Το τρενάκι του τρόμου»

Δεν είναι λίγοι που ακόμη αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι παραμένουν αγνοούμενοι. Γονείς φοιτητών που ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο και άλλοι συγγενείς προσπαθούν εναγωνίως να μάθουν έστω την παραμικρή λεπτομέρεια που θα τους βοηθήσει να μάθουν τι απέγιναν τα παιδιά τους .

Πολλοί ξεσπάνε σε κλάματα μόλις πληροφορούνται ότι οι δικοί τους άνθρωποι δε βρίσκονται στη ζωή. Άλλοι αναμένουν δραματικά κάποιο νέο για τους δικούς τους.

«Ένας χαμός στο νοσοκομείο»

Σημειώνεται πως 72 είναι συνολικά οι τραυματίες εκ των οποίων οι έξι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα κοριτσάκι 6,5 ετών που νοσηλεύεται στη χειρουργική του ΠΓΝΛ.

nosokomeio-larisa__2_
nosokomeio-larisa__1_

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η νοσηλεία των πολυτραυματιών που νοσηλεύονται αυτήν τη στιγμή στα νοσοκομεία της Λάρισας, με τους γιατρούς να συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για να περιθάλψουν όσους χρειάζονται νοσηλεία. «Γίνεται χαμός στο νοσοκομείο. Δίνουμε τον αγώνα μας για να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες που διακομίζονται στα Επείγοντα», αναφέρει στο larissanet.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός.

Ουρές για αιμοδοσία έξω από το νοσοκομείο

 Την ίδια στιγμή, έξω από το νοσοκομείο Λάρισας έχουν σχηματιστεί ουρές από πολίτες οι οποίοι έσπευσαν για αιμοδοσία καθώς η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.